نقد و بررسی کالاهای دیجیتال(pawish.com)

این وبلاگ در راستای آگاهی دهی به مخاطبان و مشتریان اقدام به نقد و بررسی لوازم دیجیتالی میکند.

نقد و بررسی کالاهای دیجیتال(pawish.com)

این وبلاگ در راستای آگاهی دهی به مخاطبان و مشتریان اقدام به نقد و بررسی لوازم دیجیتالی میکند.

فردی که قصد خرید یک کالا را دارد باید دقت و آگاهی لازم در زمینه کالای مورد نظر داشته باشد. امروزه کمتر کسی را می توان یافت که در دنیای وسیع لوازم و کالاهای دیجیتال از شناخت کافی و تخصص در تمامی زمینه ها برخوردار باشد، لذا تنها راه برای افزایش شناخت و درک از یک انتخاب درست، کسب اطلاعات از یک مرجع معتبر و به روز می باشد.
وب سایت اینترنتی پاویش با ارائه محصولات با کیفیت به مشتری و ارائه اطلاعات صحیح و واقعی از محصول، به مشتریان در امر انتخاب و خرید کالا کمک می کند.
از خرید لذت ببرید.

  • ۰
  • ۰


نکسوس 5  از یک نظر مهم با گوشی­های دیگری که دیده­ اید فرق دارد. نکسوس 5 ایکس یکی از آن گوشی­هایی است که فناوری پیشرفته را با قیمت مناسب و مقرون به صرفه همراه کرده است. راستش را بخواهید وقتی برای اولین بار نکسوس 5 ایکس را در دست گرفتم حس خوبی به بدنه پلاستیکی آن نداشتم و فوراَ از خودم پرسیدم که: وقتی با این پول بشود گوشی­ های فلزی خرید چرا پلاستیک را انتخاب کرد! بله نکسوس 5 ایکس پلاستیکی است اما ارزش­های آن آنقدر هست که بتوان با خیال راحت به آن اعتماد کرد. هر چه باشد ما با محصول مشترک دو غول دنیای ارتباطات یعنی گوگل و ال جی سروکار داریم.  

نکسوس 5 ایکس، پنج و دو اینچی است اما در مقایسه با گوشی­های غول پیکر امروزی کوچکتر است. پس به راحتی می­توان نکسوس 5 ایکس را این ور و آن ور برد و یک دستی از آن استفاده کرد. نکسوس با انواع شبکه­های ارتباطی کار می­کند و علاوه بر این­ها گوگل در بخش نرم­افزاری برایش سنگ تمام گذاشته است. نکسوس 5 ایکس و بردار بزرگترش، نکسوس 6P  از آخرین نسخه اندروید ( اندروید 6 مارشمالو) استفاده می­کند و شما کمتر گوشی می­بینید که به این نسخه از اندروید مجهز شده باشد. گوشی­های دیگر برای به روزشدن به این نسخه از اندروید چیزی حدود یک سال شما را معطل خواهند کرد. علاوه بر این، فقط سه گوشی رسماَ از پروژه FI  پشتیبانی می­کند و نکسوس 5 ایکس یکی از این سه گوشی است. گوگل با این پروژه ابتکاری خود می­خواهد با همکاری شرکت­های مخابراتی، سخت افزاران سازان و خود کاربران بر سرعت و سهولت ارتباطات اینترنی بیفزاید. البته فعلاَ درباره اینکه این قابلیت چه زمان به کشورهای دیگر جهان می­آید حرفی زده نشده است.

خانواده نکسوس: از چپ به راست: نکسوس 4، نکسوس 5، نکسوس6، نکسوس جدید SP و نکسوس 5X.

 

طراحی و ساخت

  • 2. 5 اینچی، با وضوح صفحه نمایش 1,920x1,080 پیکسل ( 423 PPI )
  • دارای ابعاد 147 در 27 در 9. 7 میلی متر
  • 136 گرم وزن

 

همانطور که گفته شد بدنه نکسوس 5 از پلاستیک است. نگفته پیدا است که اکثر مردم بدنه فلزی را به پلاستیک ترجیح می­دهند اما باید واقع بین بود و پذیرفت کهپلاستیک مرغوب و محکمال جی جایی برای نگرانی نمی­گذارد. پلاستیکی که ال جی استفاده کرده از نوع " زیست-فرآوری شده" است پس خیالتان راحت باشد چون این بدنه در عین مقاوم بودن، اثر انگشت را هم جذب نمی­کند.

 

به نظر من ال جی در ساخت بلندگوهای نکسوس کم لطفی کرده چون می­توانست آن را به دو بلندگو تجهیز کند. تک بلندگوی نکسوس 5 ایکس کیفیت صدای قابل قبولی دارد ولی شدت صدا، ایده­آل نیست. تجربه پخش موسیقی، فیلم و بازی نشان داد که کیفیت صدای بلندگوی نکسوس 5 ایکس متوسط است و کیفیت صدای تولیدی آن در حد صدای انفجاری گوشی­های رده بالا نیست.

  1. محل سنسور اثر انگشت نکسوس 5 ایکس، هوشمندانه انتخاب شده است

 

سنسور اثر انگشت

یکی از بخش­هایی که مرا هیجان زده کرد سنسور اثر انگشت گوشی است. روی پنل پشتی گوشی، یک دایره نقره­ای قرار داده شده که شما باید انگشت خود را روی آن قرار دهید. مواقعی که با یک دست از گوشی استفاده می­کنید می­توانید انگشت خود را روی این جایگاه بگذارید تا نگه داشتن گوشی آسان شود. این جایگاه طوری طراحی شده که به نگاه کردن به آن نیاز نیست و فقط با لمس قاب پشتی خیلی راحت آن را پیدا می­کنید. شرکت موتورولا هم چند سال است که به همین نحو عمل می­کند. سنسور اثر انگشت نکسوس خیلی حساس است. به محض این که انگشت اشاره خود را رویش گذاشتم قفل گوشی باز شد و من وارد سیستم آن شدم. در واقع این سنسور مثل دکمه پاور دوم گوشی عمل می­کند: با یک حرکت انگشت، گوشی جان گرفت و فوراَ آماده کار شد. لازم نیست انگشت خود را روی صفحه نمایش بکشید.

استفاده از این سنسور در مقایسه با سنسورهای استفاده شده در گوشی­های سامسونگ و اپل خیلی ساده­تر است و دقت حیرت انگیزی هم دارد. بر خلاف گوشی­های دیگر، لازم نیست کل سطح انگشت خود را روی سنسور بگذارید و مهم هم نیست که انگشت خود را از چه طرف و با چه زاویه­ای روی سنسور قرار می­دهید. البته این حساسیت  و دقت بالا بعضی مواقع دردسر ساز می­شود. مواقعی که گوشی در جیبتان است کافی است حواستان نباشد و انگشتتان روی سنسور برود؛ قبل صفحه به آسانی باز می­شود. سنسور در پشت گوشی است پس مواقعی که گوشی روی میز است نمی­توانید بدون برگردان آن فعالش کنید.

سیستم عامل و برنامه ­ها

یکی از بهترین قسمت­ گوشی­های نکسوس گوگل این است که سیستم عامل و اندروید استفاده شده در آنها حرف ندارد. در خانواده نکسوس از برنامه­های سنگین اما بدردنخور خبری نیست. نکسوس 5 ایکس به جدیدترین نسخه اندروید یعنی اندروید 6 مارشمالو مزین شده است.

نکسوس 5 ایکس روی اندروید  مارشمالو سوار شده است

از اینکه نکسوس 5 ایکس از جدیدترین نسخه اندروید استفاده می­کند واقعاَ خوشحالم چون دوست ندارم از دنیای فناوری عقب باشم. گوگل چندین و چند قابلیت جدید به اندروید مارشمالو اضافه کرده است. کشوی برنامه­ها به صورت عمودی باز می­شود پس حالا دیگر موارد مورد نظر خود را سریعتر باز می­کنم. همچنین  به کمک سیستم اجازه دهی جدیدی که اضافه شده هیچ چیز بدون اجازه من انجام نمی­شود. در واقع  برنامه­هایی که نصب کرده­ام نمی­توانند به اطلاعات شخصی من دسترسی داشته باشند.

به کمک نوار جستجویی که در بالای صفحه نمایش قرار داده شده است می­توانید موارد نظر خود را در گوگل جستجو کنید چون در کارهای دیگری که با گوشی خود می­کنید اختلال پیش نمی­آید. فرض کنید در یکی از شبکه­های اجتماعی، یکی از دوستان شما درباره ال اینو حرف میزند. در این صورت کافی است در نوار بالایی صفحه کلمه " ای اینو" را تایپ کنید تا Google now به طور خودکار اطلاعات مورد نیاز شما را تهیه کند. به این ترتیب گوگل مدام مراقب است و در صورت نیاز اطلاعات مورد نیاز شما را جستجو و جمع آوری می­کند.

دوربین­ های نکسوس

  • دوربین پشتی 3. 12 مگا پیکسلی با دیافراگم f/2.0 و فوکوس خودکار لیزری
  • دوربین جلوی 5 مگا پیکسلی
  • کیفیت فیلمبرداری 4k با سرعت 30 فریم بر ثانیه و 120 فریم در ثانیه در حالت فیلمبرداری آهسته

امسال، گوگل تصمیم گرفت کیفیت تصاویر دوربین­های خود را افزایش دهد. نکسوس 5 ایکس با یک دوربین 3. 12 مگا پیکسلی به بازار آمده است تا نکسوس جدید همانند نکسوس­های قبلی از پائین بودن کیفیت دوربین­های خود رنج نبرد. نکسوس ایکس 5 به سنسور IMX377 سونی که تعداد پیکسل­هایش  55. 1 پیکسل اضافه شده بود مجهز شد. سیستم فوکوس خودکار لیرزی هم باعث می­شود که دوربین سریعتر روی سوژه­ها زوم کند.

 

مهمترین حس دوربین نکسوس 5 ایکس، دوربین 13 مگاپیکسلی سونی است

 

 مطمئن باشید که این دوربین عکس­های خیلی خوبی می­گیرد. من در نور کم چند عکس گرفتم و وضوح عکس­های نکسوس ایکس 5  واقعاَ مرا به وجود آورد. در واقع من این دوربین را به دوربین رقبای نزدیک نکسوس 5 ایکس ترجیح می­دهم: Moto x Pure موتورولا و One Plus2. میزان نمایش جزئیات در مرکز عکس­هایی که این دو گوشی می­گیرند کمی بیشتر است اما سوژه­های نزدیک لبه­های کناری عکس کمی تیره و تار می­شوند. عکس­هایی که این دو گوشی در شرایط نوری کم می­گیرند هم نویز بیشتری دارند.

 

گوگل می­گوید که کیفیت عکسبرداری نکوس 5 ایکس و نکسوس SP فرقی ندارد ولی به اعتقاد ما چنین نیست. عکس­های نکسوس SP در حالت زوم، کمی شفاف تر هستند ( و این به احتمال زیاد به خاطر قابلیت " نویز زدایی" به کار رفته در این مدل است) و در شرایط نوری مختلف، کمی گرمتر و واقعی تر به نظر می­رسند.

نکسوس 5  ایکس، حالت burst mood ( عکاسی مستمر و سریع)، تثبیت الکترونیکی تصویر یا حالت حرکت آهسته 240fps ندارد ولی نکسوس SPهمین اینها را دارد. عکاسی سلفی نکسوس 5 ایکس هم به راستی کیفیت خوبی دارد. عکس­های سلفی این گوشی در مقایسه با عکس­های گالکسی SP و حتی نکسوس SP باطراوت­ تر هستند و جزئیات بیشتری را نمایش می­دهد.

البته توجه داشته باشید که دوربین جلوی نکسوس 5 ایکس زاویه میدان دید خیلی زیادی ندارد پس سخت بتوانید همه دوستان عزیز خود را در عکس­های سلفی تان جا کنید.

اگر از من می­پرسید گوگل باید برنامه­های دوربین خود را اندکی بهبود ببخشد و بر قابلیت­های آن بفزاید. در نکسوس 5 ایکس شما حتی نمی­توانید میزان روشنایی عکس را تنظیم کنید. دوربین این گوشی در مقایسه با بالا رده­هایی که به سرعت و پشت سر هم عکس­ می­گیرند کند است. نکسوس 5 قابلیت فیلمبرداری 4K دارد و فیلم­هایی که در این حالت گرفته می­شوند در مقایسه با فیلمبرداری اچ دی آن کیفیت بهتری دارند. البته انتخاب یکی از دو سبک فیلمبرداری به خود شما بستگی دارد.

عملکرد سخت­ افزاری

  • پردازشگر شش هسته­ای 808 با سرعت 8. 1 گیگا هرتز بر ثانیه
  • حافظه داخلی 16 و 32 گیگا بایتی
  • رم 2 گیگ
  • باتری 2700 میلی آمپری
  • درگاه یو اس پی اس از نوع C برای انتقال اطلاعات و شارژ کردن

به خاطر همین­ها است که باید نکسوس 5 ایکس را بخرید: عملکرد.

حجم برنامه­های نصب شده روی گوشی­های اندرویدی به حدی است که نای چندانی برای گوشی نمی­گذارد. ولی در نکسوس 5 ایکس از خرت و پرت­های بدردنخور خبری نیست. علاوه بر این، نکسوس 5 ایکس به برکت پردازنده شش هسته­ای اسنپدراگون 808  کوالکام واقعاَ سریع است. نکسوس 5 ایکس از نظر سرعت از سامسونگ S6 که چند صد دلار گرانتر است چیزی کم ندارد. از طرف دیگر، رابط کاربری نکسوس 5 ایکس سریع و روان است و علاوه بر این­ها با قدرت هر چه بیشتر بازی­ها را اجرا میکند.

در اینجا باید دو چیز را بدانید. اول، مدت زمانی که نکسوس 5 ایکس برای روشن شدن لازم دارد کمی بیشتر است ( چیزی حدود 50 ثانیه). دوم، رم نکسوس 5 ایکس دو گیگا بایت ظرفیت دارد. این مقدار ظرفیت برای انجام کارهای کسی مثل من کافی است ولی باید بدانید که رم گوشی­های جدیدتر، ظرفیت بیشتری دارد. نکسوس 6 و نکسوس P6 سه گیگا بایت و گوشی جدیدتر گالکسی Note 5 4 گیگا بایت رم دارند.

عمر باتری

من مثل عقاب، پنج روز عملکرد باتری گوشی را زیر نظر گرفتم. اگر از آن دست افرادی هستید که بی وقفه و همه جوره از گوشی خود کار می­کشید و وسط روز آن را شارژ نمی­کنید دوام باتری نکسوس 5 ایکس شاید باعث نگرانی شما شود. شارژ نکسوس 5 ایکس در روزهایی که به شدت از گوشی کار کشیدم و با آن کارهای سنگین انجام دادم در اواسط روز ته کشید. باتری 2700 میلی آمپری در آزمون پخش ویدئوی ما 8 ساعت و 55 دقیقه دوام آورد. بله این رقم عالی نیست ولی رضایتبخش است. اگر از آنهایی هستید که مدت­های طولانی گوشی خود را روی میز می­گذارید با هیچ مشکل خاصی روبرو نخواهید شد چون نکسوس 5 ایکس در استفاده سبک دیرتر از گوشی­های همرده خود انرژی مصرف می­کند. به لطف نسخه 6 اندروید و قابلیت چرت درون آن ( new doze )، گوشی می­فهمد که حرکت چندانی ندارد پس برنامه­های درون خود را به خواب عمیقی فرو می­برد. در این حالت، گوشی در طول سه ساعت فقط ده درصد از شارژ خود را مصرف می­کند.

نکسوس 5 ایکس و بردار بزرگتر آن، نکسوس SP شارژ بی سیم ندارند اما هر دو به درگاه جالب یو اس بی نوع سی مجهز شده­اند.

کیفیت تماس و سرعت انتقال اطلاعات

نکسوس 5 ایکس، مثل همه گوشی­های متوسط به بالا به خوبی از شبکه پرسرعت 4G پشتیبانی می­کند. همچنین تا جایی که به عملکرد گوشی مربوط می­شود، سرعت دانلود و آپلود در این گوشی بسیار بالا است. در واقع نکسوس 5 ایکس در زمینه عملکرد، شانه به شانه گوشی­های رده بالایی مثل گالکسی S6 می­تازد.

در زمینه کیفیت تماس هم نکسوس 5 ایکس با شایستگی انتظارم را برآورده کرد و من در شنیدن صدای افراد هیچ مشکلی نداشتم. صدای ارسالی و دریافتی نکسوس 5 ایکس بلند، بدون پارازیت و غنی است و افراد آن ور خط هم از کیفیت صدای من راضی بودند.

مزیت:

عملکرد نکسوس 5 عالی است، نمایش تصاویر در آن ستودنی است، حسگر اثر انگشتش بی نقص است، اندازه­اش به نسبت کوچک است، سبک است و قیمت آن به نسبت پائین است.

معایب:

باتری نکسوس 5 می­توانست بهتر باشد و از نظر ظاهری در حد گوشی­های هم قیمت خودش نیست. کیفیت بلندگوی جلو هم ایده آل نیست.

جمع­ بندی:

استفاده ار نکسوس 5 ایکس مثل رانندگی در بزرگراه است چون در اینجا هیچ مانعی که جلوی استفاده شما را بگیرد وجود ندارد. در نکسوس 5 ایکس از برنامه­های ناخواسته و بدنه حجیم و سنگین خبری نیست. شما به راحتی می­توانید " یک دستی" از  این گوشی جمع و جور استفاده کنید و به آسانی آن را در جیب خود پارک کنید. قدرت و سرعت دو نقطه قوت اصلی نکسوس 5 ایکس است و کاربر در این دو زمینه اساسی هیچ نگرانی خاصی نخواهد داشت. دوربین­های گوشی پیشرفت قابل توجهی داشته­اند و گوشی از این نظر، عملکرد بسیار خوبی دارد. علاوه بر این­ها، نکسوس 5 ایکس در مقایسه با بسیاری از گوشی­های هم رده خود به نسبت ارزانتر است و ارزش خرید بالایی دارد.

با این همه محصول جدید ال جی و گوگل ضعف­هایی هم دارد. کیفیت لمس صفحه نمایش نکسوس 5 ایکس رضایتبخش است ولیدر حد آنچه در برادر بزرگترش یعنی نکسوس 5 دیده بودیم نیست. از طرف دیگر از ال جی و گوگل انتظار می­رفت که در زمینه طراحی و زیبایی ظاهری گوشی خود بیشتر از این­ها تلاش کنند. علاوه بر این ها در نکسوس 5 ایکس از شارژ بی­سیم خبری نیست و کیفیت صدای بلندگو شما را به تحسین وا نمی­دارد. با این همه نکسوس 5 ایکس هر آنچه واقعاَ نیاز دارید را دارد و در مقایسه با رقبای هم قیمت خود مزایای بیشتری دارد.

منبع : پاویش (Pawish.com)

  • ۹۴/۰۹/۲۶
  • وب فروشگاه پاویش

Nexus

nexus 5x

نکسوس 5x

گوشی nexus 5x

گوشی موبایل نکسوس

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی